Puhelin

0405276772

Sähköposti

anu@hierojaheikkinen.com

Avoinna arkisin sekä viikonloppuisin.

Olen Anu Heikkinen, koulutettu hieroja, liikuntaneuvoja sekä sertifioitu personal trainer.

Olen valmistunut hierojaksi 3/2020 Helsingin Hierojakoulu Relaxista, josta sain hyvät perusopit työhöni. Tämän jälkeen olen kasvattanut osaamistani sekä itsenäisesti että käymällä jatkokoulutuskursseilla, viimeisimpänä dry needling basic 1 ja 2, purentalihas hieronta sekä faskia käsittely. Valmistuin urheiluhierojaksi (EAT) syksyllä 2022 .

Perinteinen jäsenkorjaaja opintoni jatkuvat vielä.

Aikaisemmin olen toiminut lähihoitajana useita vuosia. Uskon, että hoitotyöstä ja hoitajan ammatista on hyötyä myös hierojana.

Teen edelleen töitä myös liikunnan parissa.

Hierojana minulla on sanottu olevan ”hyvä näppituntuma” löytämään vaivasi todellinen syy. Käytän hierojana kaikkia oppimiani tekniikoita jotka koen että ovat parhaita juuri sinun ongelmaasi. Minulta saat tarvittaessa hyvät neuvot ja ohjeet kotiin vietäväksi, älä siis epäröi kysyä jos jokin mietityttää sinua hyvinvoinnissasi!

Lämpimästi tervetuloa hierontaan!

Mikä on koulutettu hieroja?

Koulutettu hieroja on suojattu ammattinimike, joka on sallittu niille henkilöille, jotka ovat suorittaneet hieronnan ammattitutkinnon tai sitä aikaisemman tutkinnon (hierojan näyttötutkinto) Suomessa. Valvira pitää rekisteriä koulutetun hierojan koulutuksen saaneista terveydenhuollon ammattihenkilöiden rekisterissä. (https://julkiterhikki.valvira.fi/)

Erittäin ammattitaitoinen moniosaaja hieroja. Voin lämpimästi suositella.

Laaja ammattitaito on todellakin asiakkaan etu. Erinomainen hoitokokemus.

Teknisesti erittäin taitava ja vanha hieroja. Suosittelen!

Koulutettujen hierojien liitto