Puhelin

0405276772

Sähköposti

anu@hierojaheikkinen.com

Avoinna arkisin sekä viikonloppuisin.

Olen Anu Heikkinen, koulutettu hieroja, liikuntaneuvoja sekä sertifioitu personal trainer.

Olen valmistunut hierojaksi 3/2020 Helsingin Hierojakoulu Relaxista, josta sain hyvät perusopit työhöni. Tämän jälkeen olen kasvattanut osaamistani sekä itsenäisesti että käymällä jatkokoulutuskursseilla, viimeisimpänä dry needling basic 1 ja 2. Valmistuin urheiluhierojaksi (EAT) syksyllä 2022 .

Perinteinen jäsenkorjaajaksi valmistun 2023 kolmen vuoden opintojen jälkeen.

Aikaisemmin olen toiminut lähihoitajana useita vuosia. Uskon, että hoitotyöstä ja hoitajan ammatista on hyötyä myös hierojana.

Teen edelleen töitä myös liikunnan parissa.

Hierojana minulla on sanottu olevan ”hyvä näppituntuma” löytämään vaivasi todellinen syy. Minulta saat tarvittaessa hyvät neuvot ja ohjeet kotiin vietäväksi, älä siis epäröi kysyä jos jokin mietityttää sinua hyvinvoinnissasi!

Lämpimästi tervetuloa hierontaan!

Mikä on koulutettu hieroja?

Koulutettu hieroja on suojattu ammattinimike, joka on sallittu niille henkilöille, jotka ovat suorittaneet hieronnan ammattitutkinnon tai sitä aikaisemman tutkinnon (hierojan näyttötutkinto) Suomessa. Valvira pitää rekisteriä koulutetun hierojan koulutuksen saaneista terveydenhuollon ammattihenkilöiden rekisterissä. (https://julkiterhikki.valvira.fi/)

Taitava, napakka ja asiantunteva hieroja. Kävin ensimmäistä kertaa hänen käsittelyssään ja aion palata hänelle jatkossakin.

Taitavaa tekemistä ja hyvää tietoa!

Kerrassaan erinomaista ja ammattitaitoista hierontaa Anulta! Kipupisteet löytyivät vaivatta ja tulokset tuntuivat heti konkreettisesti. Ei voi kuin suositella!

Koulutettu hieroja Heikkinen
Koulutettujen hierojien liitto